Strak design, CMS en goed vindbare websites

Responsive websites die u zelf kunt onderhouden voor € 599,-

website ontwerp 1

Strak webdesign

Duidelijke en overzichtelijke website waar de bezoeker snel de gezochte informatie vindt

website ontwerp 2

Content management system (CMS)

Geen kosten meer voor tekstaanpassingen of nieuwe afbeeldingen op uw website plaatsen.

website ontwerp 3

Goed vindbare websites

Verzekerd van een website die goed wordt gevonden door zoekmachines

shadow
 

Waarom een website laten maken?

Een website is de eesrte indruk van een organisatie. Potentiële klanten willen snel kunnen zien wat een bedrijf doet en tegen welke prijs. Dat lukt niet als een website onduidelijk is of niet naar behoren werkt. Reden genoeg dus om uw organisatie te voorzien van een representatieve en overzichtelijke website.

Website laten maken?

Heeft u een verouderde website? Of bent  u net gestart met uw eigen bedrijf en wilt u een passende website laten maken? Of is uw website misschien niet responsive, dwz dat het niet goed zichbaar is op tablets en mobiele telefoons? ColorCity Webdesign kan u helpen en een nieuwe website voor u onterpen of uw oude website vernieuwen.

Functionele en gebruiksvriendelijke websites

ColorCity houdt zich bezig met ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en onderhouden van creatieve en functionele websites voor zowel particulieren, instellingen als het midden- en kleinbedrijf. ColorCity maakt gebruik van de modernste technieken op het gebied van internet waardoor de opgeleverde website op alle browsers goed eruitziet.

Responsive websites

Bij een responsive webdesign past de website zich op ieder apparaat aan, of het nu een mobiele telefoon, tablet of pc is. Vroeger werden de websites op desktops bekeken, dat is nu niet meer altijd zo. Steeds meer websites worden vaker via smartphones en tablets bezocht dan via een laptop of desktop. Wilt u geen bezoekers missen dan moet uw websites dus op alle mogelijke schermen goed eruitzien en de informatie moet nog overzichtelijk en goed vindbaar zijn.

Bij ColorCity krijgt u een responsive websites zonder meerprijs.

Vindbaar in Google

Een goede website is belangrijk maar het moet ook vindbaar zijn. Daarom krijgt u een webite die goed te vinden is in de zoekmachines.Om dit te bereiken moet uw website technisch goed in elkaar zitten en juiste woorden op de goede plaats gebruikt worden. Alle pagina's moet goed geïndexeerd worden door de zoekmachine-robots. Op die manier krijgt uw website meer geïnteresseerde websitebezoekers, een grotere bekendheid en bent u beter zichtbaar bij uw doelgroep.

Dit hele proces heet SEO (Search Engine Optimization), ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie.